Denné menu
Pondelok 17.03.2025
Polievka:
400 ml Hrášková polievka s liatym cestom 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Pikantná mäsová zmes, ryža
- 120/200g Bratislavské rizoto s bravčovým mäsom posypané syrom, kyslá uhorka 1, 3, 7
- 330g Cestoviny MARCO POLO (paradajkovo – smotanová omáčka, kuracie mäso, šampiňóny, syr) 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7


Utorok 18.03.2025
Polievka:
400 ml ml Paradajková polievka so syrom 1, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Bravčové stroganov posypané syrom, ½ ryža, ½ opekané zemiaky 7
- 120/200g Štefanská bravčová pečienka, varené zemiaky , čalamáda 3, 7
- 330g Šošovicový prívarok, údená krkovička, chlieb 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7
Streda 19.03.2025
Polievka:
400 ml Zeleninový boršč, kyslá smotana 9, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Roľnícka misa (prírodný bravčový plátok a vyprážaný kurací rezeň), ryža 1, 3, 7
- 120/200g Zabíjačkový tanier (jaternica, klobása, pečená krkovička, kyslá kapusta), varené zemiaky 1, 7, 12
- 330g Šalát z čerstvej zeleniny s grilovaným oštiepkom, brusnicový dresing 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Štvrtok 20.03.2025

Polievka:
400 ml Hŕstková polievka s údeným mäsom 1, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Bravčová panenka, pepper omáčka, hranolky 7
- 120/200g Segedínsky guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7, 12
- 330g Zapekané bolognese cestoviny so syrom 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7
Piatok 21.03.2025
Polievka:
400 ml Zelerový krém s krutónmi 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Prírodný bravčový rezeň, ½ ryža, ½ zemiakové lyžičky 1
- 120/200g Vyprážaný losos s medom a horčicou, zemiaková kaša 1, 3, 4, 7
- 330g Domáce pečené buchty plnené slivkovým džemom 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Sobota 22.03.2025
Polievka
400 ml Bravčová polievka s haluškami 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaný kurací rezeň v sezame, varené zemiaky 1, 3, 7
- 120/200g Bravčové kocky na gazdovský spôsob, ryža 1
- 330g Palacinky s nutelou a šľahačkou 1, 3, 7
- Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka