Denné menu

Sobota 21.11.2020

Polievka :

400 ml Hŕstková polievka s údeninou, chlieb 1, 3, 7

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

                     Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g Debrecínsky bravčový guľáš, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  3. 330g         Ovocné gule s maslom a posýpkou 1, 3, 7
  4. 120/200g Kurací stroganov, ½ ryža, ½ hranolky 7
  5. 330g           Bratislavské bravčové rizoto posypané syrom 1, 3, 7

Pondelok 23.11.20

Polievka:

400 ml Zeleninová polievka s cestovinou 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací perkelt, kolienka 1, 3, 7
  2. 330g          Hrachový prívarok s klobásou a vajíčkom, chlieb  1, 3, 7
  3. 330g          Lekvárové pirohy s maslom a čokoládovým topingom 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky  1, 7
  5.  330g          Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Utorok 24.11.2020

Polievka:

400 ml  Polievka zo zelenej fazuľky1, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací steak, bretaňská zelenina, ryža 1
  2. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa  1, 3, 7
  3. 330g          Koložvárska kapusta, chlieb 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky  1, 7
  5. 330g           Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Streda 25.11.20

Polievka:

400 ml Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 1, 3, 9

400 ml Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Vyprážaný kurací rezeň v cesnakovom cestíčku, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Prírodné mäsové duo, ½ ryža, ½ hranolky 1
  3. 330g          Rohlík MŇAM – MŇAM (vyprážaný rohlík, plnený ovocím a tvarohom obalený cukrom) 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky  1, 7
  5.  330g         Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Štvrtok 26.11.20

Polievka:

 400 ml  Falošná držková polievka, chlieb 1, 3, 7

 400 ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Prírodný kurací rezeň s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky  1, 7
  2. 120/200g  Hovädzie kocky na hrášku, slovenská ryža 1, 3
  3. 330g          Domáce pečené buchty 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky  1, 7  
  5.  330g          Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Piatok 27.11.20

Polievka:

           400  ml  Hrášková polievka s krutónmi 1, 3, 7

           400  ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Kurací plátok na šampiňónoch, ryža 1, 3, 7  
  2. 120/200g  Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka  1, 3, 7
  3. 330g          Ryžový nákyp s ovocím 1, 3,7             
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7    
  5.  330g          Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Sobota 28.11.20

Polievka:

400 ml Sedliacka polievka 1, 3, 7

400ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaná kuracia kapsa , varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Zbojnícke bravčové  rezance, ½ ryža, ½ zemiakové krokety 1
  3. 330g          Palacinky s džemom a ovocím 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky  1, 7   
  5. 330g           Cestoviny v červenej omáčke s kuracím mäsom a fazuľkou posypané syrom 1, 3, 7

Share on print
Tlačiť