Denné menu

Pondelok 20.03.2023

Polievka:

400 ml Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 1, 3, 9

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný kurací rezeň, Jäger omáčka, ½ ryža, ½ zemiakové lyžičky 1, 7
  2. 120/200g   Bravčový plátok, horčicová omáčka, tarhoňa  1, 3, 7
  3. 330g            Granadiersky pochod, kyslá uhorka  1, 3, 7
  4. 120/200g   Kurací gyros, hranolky, tzatziky dressing  7
  5. 330g            Nugátové knedličky s maslom a posýpkou 1, 3, 5,  7

Utorok 21.03.2023

Polievka:

400 m Rascová polievka s vajíčkom 1, 3

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9   

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací steak, bretánska zelenina, ryža 1, 7
  2. 120/200g  HOLÚBKY( kapustné listy plnené bravčovým mletým mäsom), varené zemiaky 1, 3, 7
  3. 330g           Halušky s tvarohom a pažítkou 1, 3, 7
  4. 120/200g  Kurací gyros, hranolky, tzatziky dressing  7
  5. 330g           Nugátové knedličky s maslom a posýpkou 1, 3, 5,  7

Streda 22.03.2023

Polievka:

400 ml Krúpková polievka s údeným mäsom 

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací rezeň v syrovom cestíčku, opekané zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, ryža, kyslá uhorka 1
  3. 330g           Koložvárska kapusta, chlieb  1, 3, 7, 12
  4. 120/200g  Kurací gyros, hranolky, tzatziky dressing  7
  5. 330g           Nugátové knedličky s maslom a posýpkou 1, 3, 5,  7

Štvrtok 23.03.2023

Polievka:

400 ml Cibuľačka  1

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Prírodný kurací závitok plnený slivkou a slaninou, ½ ryža, ½ hranolky  1
  2. 120/200g  Pečené kačacie stehno, červená kapusta, lokša 1, 3, 7
  3. 330g           Studený cestovinový šalát s kuracím mäsom a ananásom, hrianka 1, 3, 7
  4. 120/200g  Kurací gyros, hranolky, tzatziky dressing  7
  5. 330g           Nugátové knedličky s maslom a posýpkou 1, 3, 5,  7

Piatok 24.03.2023

Polievka:

400  ml Zeleninová polievka s cestovinou 1 , 3, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Kuracie rezančeky na čínsky spôsob, ryža 1
  2. 120/200g  Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka 1, 3,  7
  3. 330g          Domáce LANGOŠE (kečup, tatárska omáčka,syr, cesnak)  1, 3, 7
  4. 120/200g Kurací gyros, hranolky, tzatziky dressing  7
  5. 330g           Nugátové knedličky s maslom a posýpkou 1, 3, 5,  7

Sobota 18.03.2023

Polievka

  1. 400 ml Fazuľová polievka s klobásou  1

        2. 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša  1, 3, 7
  2. 120/200g Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa  1, 3, 7, 12
  3. 330g           Bryndzové pirohy s opraženou cibuľkou a kyslou smotanou 1, 3, 7
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka