Denné menu

Pondelok 17.03.2025

Polievka:

400 ml Hrášková polievka s liatym cestom 1, 3, 7

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Pikantná mäsová zmes, ryža
  2. 120/200g  Bratislavské rizoto s bravčovým mäsom posypané syrom, kyslá uhorka 1, 3, 7
  3. 330g          Cestoviny MARCO POLO (paradajkovo – smotanová omáčka, kuracie mäso, šampiňóny, syr) 1, 3, 7
  4. 120/200g  Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Utorok 18.03.2025

Polievka:

400 ml ml  Paradajková polievka so syrom 1, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Bravčové stroganov posypané syrom, ½ ryža, ½ opekané zemiaky 7
  2. 120/200g  Štefanská bravčová pečienka, varené zemiaky , čalamáda 3, 7
  3. 330g           Šošovicový prívarok, údená krkovička, chlieb 1, 3, 7
  4. 120/200g  Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Streda 19.03.2025

Polievka:

400 ml Zeleninový boršč, kyslá smotana 9, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Roľnícka misa (prírodný bravčový plátok a vyprážaný kurací rezeň), ryža 1, 3, 7
  2. 120/200g   Zabíjačkový tanier (jaternica, klobása, pečená krkovička, kyslá kapusta), varené zemiaky 1, 7, 12
  3. 330g           Šalát z čerstvej zeleniny s grilovaným oštiepkom, brusnicový dresing  7
  4. 120/200g  Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Štvrtok 20.03.2025

Polievka:

400 ml Hŕstková polievka s údeným mäsom 1, 7

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Bravčová panenka, pepper omáčka, hranolky 7
  2. 120/200g    Segedínsky guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7, 12
  3. 330g            Zapekané bolognese cestoviny so syrom 1, 3, 7
  4. 120/200g    Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g              Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Piatok 21.03.2025

Polievka:

400  ml Zelerový krém s krutónmi 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Prírodný bravčový rezeň, ½ ryža, ½ zemiakové lyžičky 1
  2. 120/200g    Vyprážaný losos s medom a horčicou, zemiaková kaša 1, 3, 4, 7
  3. 330g            Domáce pečené buchty plnené slivkovým džemom 1, 3, 7
  4. 120/200g    Prírodný kurací rezeň HAWAI zapekaný s ananásom a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g              Pirôžkový tanier (slivkové, marhuľové a tvarohové pirohy) preliate maslom a posypané posýpkou 1, 3, 7

Sobota 22.03.2025

Polievka

400 ml Bravčová polievka s haluškami 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Vyprážaný kurací rezeň v sezame, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Bravčové kocky na gazdovský spôsob, ryža 1
  3. 330g            Palacinky s nutelou a šľahačkou 1, 3, 7
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka