Denné menu

OZNAM SABARACA III.


PO- PI 10:00- 14:00

SO- NE zatvorené

-LEN OSOBNÝ ODBER a ROZVOZ 

📞 0948 277 255 

Pondelok 06.04.20

Polievka:

400 ml Zeleninová polievka 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Kurací steak s brokolicou na pare, steakové hranolky  1
  2. 330g Palacinky s džemom a ovocím  1, 3, 7
  3. 330g Bryndzové pirohy s opraženou cibuľkou  1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7

Utorok 07.04.2020

Polievka:

400 ml Šampiňónový krém 1, 7

400 ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Vyprážaná kuracia kapsa, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Bravčová panenka s brusnicovou omáčkou, ryža   1
  3. 330g Lekvárové pirohy s maslom a čokoládovým topingom  1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7

Streda 08.04.20

Polievka:

400 ml Fazuľová polievka s klobásou  1, 7

400 ml Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Vyprážaný syrový DVOJBOJ, hranolky  1, 3, 7
  2. 120/200g  Kurací plátok s kukuricou a šampiňónmi, ryža  1, 3, 7
  3. 330g  Domáce buchty na pare s maslom a kakaovou posýpkou  1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7

Štvrtok 09.04.20

Polievka:

 400 ml Hráškový krém s krutónmi 1, 3, 7

 400 ml  Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací steak na mede s opraženou cibuľkou, americké zemiaky  1
  2. 120/200g  Ryba na masle, varené zemiaky  1
  3. 330g   Špenátové halušky v smotanovej omáčke, posypané syrom  1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7

Piatok 10.04.20

Polievka:

Jedlo:

Veľký piatok – ZATVORENÉ

Share on print
Tlačiť