Denné menu

Pondelok 15.04.2024

Polievka:

400 ml Hŕstková polievka 1

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný kurací plátok na šampiňónoch, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  2. 120/200g   Bravčový paprikáš, kolienka 1, 3, 7
  3. 330g           Jahodové knedlíčky s maslom a posýpkou 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7
  5. 330g            Sedliacky tanier (bryndzové pirohy a bryndzové halušky so slaninkou)  1, 3, 7

Utorok 16.04.2024

Polievka:

400 ml Francúzska cibuľačka 1, 3, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Kuracie kung – pao, ryža  1, 5
  2. 120/200g   Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  3. 330g           Domáce pečené buchty plnené slivkovým lekvárom 1, 3, 7
  4. 120/200g   Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7
  5. 330g             Sedliacky tanier (bryndzové pirohy a bryndzové halušky so slaninkou)  1, 3, 7

Streda 17.04.2024

Polievka:

400 ml Talianska polievka s cestovinou 1, 3,  7

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaný kurací rezeň, pučené zemiaky s cibuľkou, uhorkový šalát 1, 3, 7
  2. 120/200g   Bravčové mexické soté, ryža  1
  3. 330g           Cestovinový šalát s kuracím mäsom a ananásom 1, 3, 7
  4. 120/200g  Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7
  5. 330g             Sedliacky tanier (bryndzové pirohy a bryndzové halušky so slaninkou)  1, 3, 7

Štvrtok 18.04.2024

Polievka:

400 ml Pórová polievka s vajíčkom 1, 3

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Kurací gyros, hranolky, tzatziky dresing 1, 7
  2. 120/200g    Bravčové kocky na znojemský spôsob, slovenská ryža 1, 3, 7
  3. 330g            Palacinky s nutelou a ovocím 1, 3, 7
  4. 120/200g    Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7
  5. 330g              Sedliacky tanier (bryndzové pirohy a bryndzové halušky so slaninkou)  1, 3, 7

Piatok 19.04.2024

Polievka:

400  ml Fazuľová polievka s údeninou 1

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný hrbatý kurací rezeň, ½ ryža, ½ hranolky 1, 3, 7
  2. 120/200g   Pštrosie vajce, zemiaková kaša 1, 3, 7
  3. 330g           Domáce pizza osie hniezda 1, 3, 7
  4. 120/200g   Vrkoč z bravčového mäsa v nivovej omáčke, opekané zemiaky 1, 7
  5. 330g             Sedliacky tanier (bryndzové pirohy a bryndzové halušky so slaninkou)  1, 3, 7

Sobota 20.04.2024

Polievka

400 ml Falošná držková polievka 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný ½ kurací, ½ bravčový rezeň, ryža 1, 3, 7
  2. 120/200g   Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa 1, 3, 7, 12
  3. 330g             Halušky s tvarohom 1, 3, 7
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka