Denné menu

Pondelok 14.10.2024

Polievka:

400 ml Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 1, 3, 7, 9

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Kurací steak v jogurtovej marináde, baby mrkva, ryža 1, 7
  2. 120/200g  Prírodný bravčový plátok na znojemský spôsob, slovenská ryža 1, 3, 7  
  3. 330g           Fusilli v syrovo – smotanovej omáčke so šunkou a kukuricou, posypané syrom 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7

Utorok 15.10.2024

Polievka:

400 ml Mliečna šampiňónová polievka 1, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný kurací plátok HAWAI, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  2. 120/200g  Grilovaný tanier (pečené koleno, pikantné krídelká, grilovaný kur. plátok), chlieb, BBQ dresing 1, 3, 7
  3. 330g           Fliačky s hlávkovou kapustou 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7

Streda 16.10.2024

Polievka:

400 ml Hokkaido polievka so semiačkami  1, 7

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaný kurací rezeň v cornflakes, varené zemiaky, coleslaw šalát 1, 3, 7
  2. 120/200g   Hovädzí tokáň na červenom víne, ryža 1, 3, 7
  3. 330g           Gazdovské cestoviny (paradajkovo – smotanová omáčka, vajíčko, klobása, slanina, syr) 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7

Štvrtok 17.10.2024

Polievka:

400 ml Fazuľová polievka so zeleninou a údeným mäsom 1, 9

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Kurací stroganov, ½ ryža, ½ hranolky  7
  2. 120/200g    Mäsové gule, paradajková omáčka, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  3. 330g            Cézar šalát s parmezánom a krutónmi 1, 3, 7
  4. 120/200g    Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g              Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7

Piatok 18.10.2024

Polievka:

400  ml Karfiolová polievka s liatym cestom 1, 3, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Krémové hubové rizoto s kuracími medailónikmi a viedenskou cibuľkou 1, 7
  2. 120/200g  Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát  1, 3, 7
  3. 330g           Živánska na plechu, cvikla 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7

Sobota 19.10.2024

Polievka

400 ml Hrachová polievka s párkom 1

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaný kurací  rezeň v cesnakovom cestíčku, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g   Bravčový paprikáš, kolienka 1, 3, 7
  3. 330g             Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 1, 3, 7, 12
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka