Denné menu
Pondelok 14.10.2024
Polievka:
400 ml Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami 1, 3, 7, 9
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Kurací steak v jogurtovej marináde, baby mrkva, ryža 1, 7
- 120/200g Prírodný bravčový plátok na znojemský spôsob, slovenská ryža 1, 3, 7
- 330g Fusilli v syrovo – smotanovej omáčke so šunkou a kukuricou, posypané syrom 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7
Utorok 15.10.2024
Polievka:
400 ml Mliečna šampiňónová polievka 1, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Prírodný kurací plátok HAWAI, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 120/200g Grilovaný tanier (pečené koleno, pikantné krídelká, grilovaný kur. plátok), chlieb, BBQ dresing 1, 3, 7
- 330g Fliačky s hlávkovou kapustou 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7
Streda 16.10.2024
Polievka:
400 ml Hokkaido polievka so semiačkami 1, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaný kurací rezeň v cornflakes, varené zemiaky, coleslaw šalát 1, 3, 7
- 120/200g Hovädzí tokáň na červenom víne, ryža 1, 3, 7
- 330g Gazdovské cestoviny (paradajkovo – smotanová omáčka, vajíčko, klobása, slanina, syr) 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7
Štvrtok 17.10.2024
Polievka:
400 ml Fazuľová polievka so zeleninou a údeným mäsom 1, 9
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Kurací stroganov, ½ ryža, ½ hranolky 7
- 120/200g Mäsové gule, paradajková omáčka, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Cézar šalát s parmezánom a krutónmi 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7
Piatok 18.10.2024
Polievka:
400 ml Karfiolová polievka s liatym cestom 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Krémové hubové rizoto s kuracími medailónikmi a viedenskou cibuľkou 1, 7
- 120/200g Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát 1, 3, 7
- 330g Živánska na plechu, cvikla 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Pirôžkový tanier (malinové, slivkové, tvarohové) s posýpkou, preliaty maslom1, 3, 7
Sobota 19.10.2024
Polievka
400 ml Hrachová polievka s párkom 1
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaný kurací rezeň v cesnakovom cestíčku, varené zemiaky 1, 3, 7
- 120/200g Bravčový paprikáš, kolienka 1, 3, 7
- 330g Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou 1, 3, 7, 12
- Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka