Denné menu

Sobota 27.02.2021

Polievka :

400 ml Domáca kapustnica, chlieb 1, 3, 7, 12

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

                     Jedlo:

  1. 120/200g Kurací stroganov, ½ ryža, ½ hranolky  7
  2. 120/200g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka 1, 3, 7
  3. 330g          Rezance s tvarohom 1, 3, 7
  4. 120/200g  Kurací steak na bylinkovom masle, opekané zemiaky 1, 7
  5.  330g          Cestoviny v ružovej omáčke s kuracím mäsom posypané syrom 1, 3, 7

Pondelok 01.03.2021

Polievka:

400 ml Brokolicová krémová polievka s krutónmi 1, 3,7

400 ml Kurací vývar so  zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Prírodný kurací plátok s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky  1, 7
  2. 120/200g  Bravčový paprikáš, kolienka  1, 3, 7
  3. 330g           Vyprážané ovocné gule 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7  
  5.  330g          Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7

Utorok 02.03.2021

Polievka:

400 ml Hlivová polievka so zeleninou 1

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Kurací steak na kúpeľnej zelenine, ryža 1
  2. 120/200g  Bravčová pečienka s vajíčkom, zemiaková kaša 1, 3, 7
  3. 330g           Domáce buchty na pare s kakaovou posýpkou 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g           Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7     

Streda 03.03.2021

Polievka:

400 ml Francúzska polievka 1, 3, 9

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 400g         Grilované denko (grilovaná krkovička, grilované kuracie krídelká, kurací plátok), baranie rohy, feferóny, chlieb 1, 3, 7
  3. 330g          Cestoviny s brokolicou v smotanovej omáčke posypané syrom 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g           Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7

Štvrtok 04.03.2021

Polievka:

 400 ml  Boršč s kyslou smotanou 1, 3, 7

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Prírodný ½ kurací rezeň, ½ bravčový rezeň, ½ ryža, ½ hranolky  1
  2. 120/200g  Zabíjačkový tanier (pečený brav. bôčik, klobása, jaternica), kyslá kapusta, varené zemiaky 12
  3. 330g          Špagety AGLIO OLIO 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5.  330g          Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7

Piatok 05.03.2021

Polievka:

           400 ml Kalerábová polievka 1, 7

           400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g  Prírodný kurací plátok, BBQ omáčka, ½ ryža, ½ krokety 1
  2. 200/200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka 1, 3, 7
  3. 330g           Domáce moravské koláče 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5.  330g          Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7

Sobota 06.03.2021

Polievka:

400 ml Cesnačka so syrom a krutónmi 1, 3, 7

400ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g Vyprážaná plnená bravčová kapsa so slaninkou a bryndzou, varené zemiaky   1, 3, 7
  2. 350/200g  Tortilla s kuracím mäsom a zeleninou, bylinkový dressing, hranolky  1, 3, 7
  3. 330g          Palacinky plnené nutelou so šľahačkou 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5.  330g          Bryndzové halušky so slaninkou 1, 3, 7

Share on print
Tlačiť