Denné menu
Pondelok 31.03.2025
Polievka:
400 ml Mrkvová polievka s liatym cestom 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Kuracie soté s brokolicou v smotanovej omáčke, ryža 7
- 120/200g Zbojnícke bravčové rezance, opekané zemiaky
- 330g Palacinky s horúcim ovocím a šľahačkou 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7


Utorok 01.04.2025
Polievka:
400 ml Fazuľová polievka s údeninou 1
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Bravčový steak s volským okom, ½ ryža, ½ zemiakové lyžičky 1, 3
- 120/200g Pečený bravčový bôčik, zemiaková kaša, kyslá uhorka 1, 7
- 330g Domáce kokošky s maslom a posýpkou 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7
Streda 02.04.2025
Polievka:
400 ml Minestrone 1, 3, 9
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaná bravčová kapsa plnená salámou a údeným syrom, varené zemiaky 1, 3, 7
- 120/200g Bravčová pečeň na cibuľke, ryža, kyslá uhorka 1
- 330g Koložvárska kapusta, chlieb 1, 3, 7, 12
- 120/200g Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Štvrtok 03.04.2025

Polievka:
400 ml Francúzska polievka 1, 3, 7, 9
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Morčací stroganov , ryža 7
- 330/200g Burger s bravčovým trhaným mäsom ( domáca žemľa, majonéza, slanina, kyslá uhorka, cheddar syr, ľadový šalát), hranolky 1, 3, 7
- 330g Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, brusnicový dresing 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7
Piatok 04.04.2025
Polievka:
400 ml Kelová polievka s párkom 1
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Bravčové soté v domácej zemiakovej placke posypané syrom 1, 3, 7
- 120/200g Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčka 1, 3, 7
- 330g Domáce šišky s jahodovou penou 1, 3, 7
- 120/200g Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
- 330g Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Sobota 05.04.2025
Polievka
400 ml Hŕstková polievka s mrkvou 1, 9
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky 1, 3, 7
- 120/200g Pivovarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Domáce halušky s tvarohom 1, 3, 7
- Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka