Denné menu

Pondelok 31.03.2025

Polievka:

400 ml Mrkvová polievka s liatym cestom 1, 3, 7

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Kuracie soté s brokolicou v smotanovej omáčke, ryža 7
  2. 120/200g   Zbojnícke bravčové rezance, opekané zemiaky
  3. 330g           Palacinky s horúcim ovocím a šľahačkou 1, 3,  7
  4. 120/200g  Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g            Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Utorok 01.04.2025

Polievka:

400 ml Fazuľová polievka s údeninou 1

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Bravčový steak s volským okom, ½ ryža, ½ zemiakové lyžičky 1, 3
  2. 120/200g   Pečený bravčový bôčik, zemiaková kaša, kyslá uhorka 1, 7
  3. 330g           Domáce kokošky s maslom a posýpkou 1, 3, 7
  4. 120/200g   Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g             Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Streda 02.04.2025

Polievka:

400 ml Minestrone 1, 3, 9

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaná bravčová kapsa plnená salámou a údeným syrom, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g   Bravčová pečeň na cibuľke, ryža, kyslá uhorka 1
  3. 330g            Koložvárska kapusta, chlieb 1, 3, 7, 12
  4. 120/200g   Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g            Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Štvrtok 03.04.2025

Polievka:

400 ml Francúzska polievka 1, 3, 7, 9

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g     Morčací stroganov , ryža 7
  2. 330/200g     Burger s bravčovým trhaným mäsom ( domáca žemľa, majonéza, slanina, kyslá uhorka, cheddar syr, ľadový šalát), hranolky 1, 3, 7
  1. 330g             Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, brusnicový dresing 7
  2. 120/200g    Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  3. 330g              Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Piatok 04.04.2025

Polievka:

400  ml Kelová polievka s párkom 1

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Bravčové soté v domácej zemiakovej placke posypané syrom 1, 3, 7
  2. 120/200g    Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčka 1, 3, 7
  3. 330g            Domáce šišky s jahodovou penou 1, 3, 7
  4. 120/200g    Prírodný kurací rezeň zapekaný s broskyňou a syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  5. 330g              Sedliacky tanier (bryndzové halušky, bryndzové pirohy so slaninkou) 1, 3, 7

Sobota 05.04.2025

Polievka

400 ml Hŕstková polievka s mrkvou 1, 9

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Pivovarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  3. 330g            Domáce halušky s tvarohom 1, 3, 7
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka