Denné menu

Pondelok 16.12.2024

Polievka:

400 ml Paradajková polievka s písmenkami 1, 3,7

400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný kurací plátok zapekaný s ananásom a údeným syrom, ½ ryža, ½ hranolky 1, 7
  2. 120/200g   Bratislavské bravčové rizoto posypané syrom 1, 3, 7
  3. 330g           Slivkové pirôžky s maslom a čokoládovým topingom 1, 3, 7
  4. 120/200g   Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g             Sedliacky tanier (bryndzové pirohy, bryndzové halušky so slaninkou) 1, 3, 7

Utorok 17.12.2024

Polievka:

400 ml Hrachová polievka s párkom 1, 3, 7

 400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodná kuracia rolka plnená brokolicou a syrom, ½ ryža, ½ opekané zemiaky 1, 7
  2. 120/200g   Bravčová pečeň so slaninkou, ryža, kyslá uhorka  1
  3. 330g           Domáce pizza osie hniezda 1, 3, 7
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Sedliacky tanier (bryndzové pirohy, bryndzové halušky so slaninkou) 1, 3, 7

Streda 18.12.2024

Polievka:

400 ml Hubová polievka so zeleninou a krúpami 1, 9

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaný bravčový rezeň, pučené zemiaky s cibuľkou 1, 3, 7
  2. 120/200g   Mexické kuracie soté, ryža
  3. 330g           Koložvárska kapusta, chlieb 1, 3, 7, 12
  4. 120/200g  Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g            Sedliacky tanier (bryndzové pirohy, bryndzové halušky so slaninkou) 1, 3, 7

Štvrtok 19.12.2024

Polievka:

400 ml Zemiaková polievka s pórom 1, 7

 400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Prírodný bravčový rezeň, ryža s hráškom  1
  2. 400/200g  Kurací burger (domáca žemľa, kuracie mäso, ľadový šalát, cheddar syr, BBQ, dresing), hranolky1, 3, 7
  3. 330g            Šalát z čerstvej zeleniny s balkánskym syrom, hrianka 1, 3, 7
  4. 120/200g    Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g              Sedliacky tanier (bryndzové pirohy, bryndzové halušky so slaninkou) 1, 3, 7

Piatok 20.12.2024

Polievka:

400  ml Zelerový krém s chipsom 1, 7

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g    Kurací steak, nivovo – šampiňónová omáčka, opekané zemiaky 1, 7
  2. 120/200g    Aljašská treska na masle, varené zemiaky 4, 7
  3. 330g             Domáca tvarohovo – jablková žemľovka 1, 3, 7
  4. 120/200g    Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
  5. 330g              Sedliacky tanier (bryndzové pirohy, bryndzové halušky so slaninkou) 1, 3, 7

Sobota 21.12.2024

Polievka

400 ml Fazuľová polievka s klobásou 1

400 ml  Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9

Jedlo:

  1. 120/200g   Vyprážaná kuracia kapsa, varené zemiaky 1, 3, 7
  2. 120/200g  Segedínsky guľáš, domáca parená knedľa 1, 3, 7, 12
  3. 330g            Nugátové knedlíčky s maslom a posýpkou 1, 3, 7
  1. Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka