Denné menu
Pondelok 25.03.2024
Polievka:
400 ml Zeleninová polievka s krupicovými haluškami 1, 3
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Kurací stroganov, ½ ryža, ½ hranolky 7
- 120/200g Prírodný bravčový plátok v horčicovej omáčke, tarhoňa 1,3, 7
- 330g Cestoviny MARCO POLO (paradajkovo – smotanová omáčka, kuracie mäso, šampiňóny, syr) 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1, 3, 7
Utorok 26.03.2024
Polievka:
400 ml Guľášová polievka z kuracieho mäsa, chlieb 1, 3, 7
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Prírodný kurací závitok plnený slaninkou a slivkou, ½ ryža, ½ batátové hranolky 1
- 250/200g Grilovaný tanier (pečené kuracie krídla, klobása, krkovička, baranie rohy, feferóny), gazdovské hranolky 1, 3, 7
- 330g Koložvárska kapusta, chlieb 1, 3, 7, 12
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1, 3, 7
Streda 27.03.2024
Polievka:
400 ml Hŕstkova polievka 1
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Vyprážaný kurací rezeň v cornflakes, varené zemiaky 1, 3, 7
- 120/200g Mexické bravčové kocky, ryža 1, 3, 7
- 330g Šopský šalát s balkánskym syrom, hrianka 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1, 3, 7
Štvrtok 28.03.2024
Polievka:
400 ml Špenátová polievka s vajíčkom 1, 3
400 ml Kurací vývar so zeleninou a rezancami 1, 3, 9
Jedlo:
- 120/200g Kurací plátok na anglickej zelenine, ½ ryža, ½ pečené zemiaky 1, 7
- 120/200g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 1, 3, 7
- 330g Bryndzové halušky s opraženou cibuľkou 1, 3, 7
- 120/200g Maďarský guľáš z bravčového mäsa, domáca parená knedľa 1, 3, 7
- 330g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1, 3, 7
Piatok 29.03.2024
Polievka:
400 ml
400 ml
Jedlo:
VEĽKÝ PIATOK – ZATVORENÉ
Sobota 30.03.2024
Polievka
400 ml
400 ml
Jedlo:
SOBOTA – ZATVORENÉ
- Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce, 3.Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové bôby, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezamové semená, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše, 15. Bezlepková múka